Entries by Bashkia Devoll

“Zërat e Rinj të Devollit”

“Zërat e Rinj të Devollit”, aktiviteti i cili po bëhet traditë tashmë, edhe këtë vit mblodhi rreth vetes zërat më të mirë të Devollit. Kemi talente me zëra të shkëlqyer! Ju dëshirojmë të gjithë fëmijëve suksese në të ardhmen e ndritur që ju pret!        

“Ndërtimi i Ujësjellësit dhe Sanitete për fshatrat:

Në kuadër të zbatimit të investimit: “Ndërtimi i Ujësjellësit dhe Sanitete për fshatrat: Ponçarë, Braçanj, Dobranj, Ziçisht, Sul, Menkulaz, Gjyrez, Fitore, Koshnicë”, Kryetari i Bashkisë Devoll së bashku me stafin, mirëpritën në një takim përfaqësues të grupit konsultativ Gjerman, AHT Group AG dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit. Qëllimi i takimit ishte diskutimi lidhur me mbështetjen […]

Agjencia e Shërbimeve, Bashkia Devoll, gjatë punës për pastrimin dhe rehabilitimin e lumit që kalon në qendër të fshatit Kapshticë, duke larguar barërat dhe akumulimet e depozituara në të, për ta kthyer në një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për banorët.

Agjencia e Shërbimeve, Bashkia Devoll, gjatë punës për pastrimin dhe rehabilitimin e lumit që kalon në qendër të fshatit Kapshticë, duke larguar barërat dhe akumulimet e depozituara në të, për ta kthyer në një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për banorët.  

Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime, Bashkia Devoll, nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë, po mundëson ndërtimin e ujësjellësit të ri për furnizimin 24 orë me ujë të pijshëm për banorët e fshatit Shyec dhe fshatrave më të largët.  

Me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit, Kryetari i Bashkisë Devoll, z. Bledjon Nallbati shtroi një darkë iftari për agjeruesit myslimanë dhe të ftuarit, duke i uruar agjerim të lehtë dhe të pranuar të gjithë atyre që sakrifikojnë në këtë muaj të madhërishëm! Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe shqiptarët kudo ndodhen! Amin!

Sektori i Bujqësisë, Ujitjes dhe Kullimit, në bashkëpunim me Agjencinë e Shërbimeve, të angazhuara në pastrimin e kanaleve ujitëse/kulluese si edhe hapjen/çakullimin e rrugëve bujqësore në fshatrat e Njësisë Administrative Miras.    

Me përfundimin e projektit “Rehabilitim dhe mbyllje e fushës së mbetjeve urbane”, merr zgjidhje problemi i mbetjeve urbane si një barrë për territorin, mjedisin, ekosistemet dhe njeriun. Ky projekt ka qenë pjesë e programit 4-vjeçar të Kryetarit të Bashkisë Devoll.