Entries by Bashkia Devoll

Me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit, Kryetari i Bashkisë Devoll, z. Bledjon Nallbati shtroi një darkë iftari për agjeruesit myslimanë dhe të ftuarit, duke i uruar agjerim të lehtë dhe të pranuar të gjithë atyre që sakrifikojnë në këtë muaj të madhërishëm! Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe shqiptarët kudo ndodhen! Amin!

Sektori i Bujqësisë, Ujitjes dhe Kullimit, në bashkëpunim me Agjencinë e Shërbimeve, të angazhuara në pastrimin e kanaleve ujitëse/kulluese si edhe hapjen/çakullimin e rrugëve bujqësore në fshatrat e Njësisë Administrative Miras.    

Me përfundimin e projektit “Rehabilitim dhe mbyllje e fushës së mbetjeve urbane”, merr zgjidhje problemi i mbetjeve urbane si një barrë për territorin, mjedisin, ekosistemet dhe njeriun. Ky projekt ka qenë pjesë e programit 4-vjeçar të Kryetarit të Bashkisë Devoll.  

Qyteti i Bilishtit po përjeton prej muajsh zbatimin e disa projekteve të investimeve publike, si në infrastrukturë, (rrugë, trotuare, lulishte te reja) por edhe në objekte të tjera publike si shkolla, etj. Kjo në saje të mir’menaxhimit të fondeve publike si dhe vizionit të kreut të Bashkisë Devoll!  

Finalja e Kategorisë së Dytë 

⚽️ K.S Devolli 🆚 K.F Tërbuni 📆 E mërkurë 22 Maj 2019 🕓 16:00  📍 Stadiumi “Tofik Jashari” Shijak I bëjmë thirrje devollinjve që ndodhen afër Shijakut që të mbështesin ekipin në këtë finale.Bileta kushton 200 lekë (të reja).

Qëndra Kulturore e Fëmijëve Bilisht.

Qëndra Kulturore e Fëmijëve Bilisht, në bashkëpunim me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Dritëro Agolli”, organizuan ditën e sotme një shfaqje argëtuese në gjinitë, interpretim, aktrim dhe këndim, e cila u shoqërua me emocione dhe duartrokitje nga të pranishmit në sallë.    

Federata e Paqes Universale në bashkëpunim me Ks Devolli, sollën për herë të parë kompeticionin e futbollit ”Peace Cup”.

Federata e Paqes Universale në bashkëpunim me Ks Devolli, sollën për herë të parë kompeticionin e futbollit ”Peace Cup”. Ky kompeticion u zhvillua në qytetin e Bilishtit nën kujdesin e UPF Ticino, Zvicer dhe pati synim ndërgjegjësimin e institucioneve dhe të rriturve të cilët kanë ndikim të drejtpërdrejtë ose indirekt në arsimimin, inkurajimin dhe pjesëmarrjen […]