Entries by Bashkia Devoll

Ne festivalin kombetar te sazeve.

Ne festivalin kombetar te sazeve. Bashkia Devoll u perfaqesua me grupin e instrumentisteve te ansamblit Devoll. Ne kete festival klarinetisti Marsel Muzikanti fitoi cmimin Instrumentisti me i mire i ketij festivali!! Falenderim per te gjithe grupin e ansambit per perfaqesimin dinjitoz!! me  Roland Cobani,Marsi Muzikanti dhe Keku Babasuli.

POZICIONE PUNE NE BASHKINE DEVOLL

Pozicione te reja pune ne Bashkine Devoll   shkarko linkun per te pare vendet e reja Fw%3a_Bashkia_Devoll-Shpallje_per_vende_te_lira_pune-kategoria_ekzekutive (1) Fw%3a_Bashkia_Devoll-Shpallje_per_vende_te_lira_pune-kategoria_ekzekutive drejtor-i-zhvillimit-dhe-planifikimit-te-territorit