14081486_10201975259980450_601014429_n

BIOGRAFIA E KRYETARIT TE BASHKISE DEVOLL

Bledjon Nallbati eshte Kryetar i Bashkise Devoll . Ai ka lindur ne Bilisht, me 08 Korrik 1985 . Pas perfundimit te shkolles se mesme ne gjimnazin “Fuat Babani” Bilisht , ai ndoqi studimet e larta ne Korce , ku u diplomua per “Marketing” ne Universitetin “Fan.S.Noli”, Korce . Gjate viteve 2013-2015 ai administroi biznesin e tij familjar dhe me pas ka punuar si  Specialist Ekonomist ne Doganen e Kapshtices, Devoll.

Bledjon Nallbati u angazhua edhe ne grupseksionin e Bashkise Devoll gjate viteve 2009-2013 ku ushtronte funksionin si sekretar I grupseksionit. Nallbati  ne periudhen 2013-2015 ushtronte detyren si  Kryetar I Forumit Rinor te PD Dega Devoll, njekohesisht edhe si Anetar I Kryesise se Deges, PD Devoll .

Ka qene dhe vazhdon te jete ambicja dhe synimi qe ai ka e cila ka bere te mundur hedhjen e hapave te sigurta dhe arritjen qe ai ka sot ne karriere, per t’i nxitur te rinjte, sic i quan ai “te ardhmen” e vendit tone, drejt suksesit por gjithashtu pa harruar qytetaret qe kane nje rendesi te madhe per shoqerine, duke konsideruar miq me te cilet mund te bashkepunosh ne cdo kohe per te pasur nje vend me te zhvilluar dhe me te suksesshem ne cdo fushe.

Sot si kryetar ai po jep nje kontribut te madh per shoqerine e Devollit por edhe per qytetin e tij duke realizuar projekte te medha si dhe duke e perfshire popullin ne forcimin e qeverisjes se tij. Megjithëse në detyra të vështira, duke ofruar barazi ligjore në shërbimin ndaj qytetarëve, ai krijoi emrin e mirë dhe fitoi nderimin e merituar të popullit t ë Devollit.

(Per cdo problem qe ju keni, shqetesim, kerkese apo ankese mund t’i drejtoheni Kryetarit te Bashkise nepermjet adreses se tij te emailit: bledinallbati@gmail.com ose ne adresen e e-mailit te Bashkise Devoll: bashkiadevoll@gmail.com  ose ne facebook: https://www.facebook.com/bashkidevoll/

Orari i takimit me qytetaret zhvillohet diten e premte nga ora 10:00-12:00, prane zyres se Kryetarit ne ambientet e Bashkise Devoll.

THE BIOGRAPHY OF THE MAYOR OF DEVOLL MUNICIPALITY

Bledjon Nallbati is the mayor of Devoll Municipality. He was born in July 8 1985, in Bilisht. After he graduated from high school “Fuat Babani” Bilisht, he went to university where he graduated for “Marketing”, at the University of “Fan S. Noli”, Korce. During the period of 2013-2015 he managed his family business and later after that he has worked as a Finance Clerk in the Custom of Kapshtica.

As a secretary/clerk of the working group section in the Municipality of Devoll during the period of 2009-2013, Bledjon Nallbati was adopted with his duty and absorbed many new ideas that helped him become the Mayor of the Young Forum of the Democratic Party, in the Devoll Branch at the same time when he become a Member of  Headship of Devoll Branch Democratic Party.

Ambition and objectives that he has, his desire to encourage young people as he calls them “the future” of our country toward success, but also considering citizens an important part of our society, considering them friends who you can trust and with whom you can collaborate in order to have a developed and successful country in every field, has made it possible for him to walk on safe steps and have a successful career.

Today as a Mayor he is giving a great contribution for the society of  Devoll and  for his country by realizing important projects and involving people in his government policy. Even though this duty has been a challenge for him, by offering legal equality in civic service he has received the honor of the citizens.

 (If you have any problem, concern, request or complaint you can contact the Mayor of the Municipality of Devoll on his e-mail adress: bledinallbati@gmail.com or on the Municipipality of Devoll e-mail adress: bashkiadevoll@gmail.com or at facebook: https://www.facebook.com/bashkidevoll/ 

The day scheduled for meeting the Mayor of Municipality is on Friday, at 10:00-12:00, in his office at Municipality of Devoll.