Finalja e Kategorisë së Dytë 

⚽️ K.S Devolli 🆚 K.F Tërbuni
📆 E mërkurë 22 Maj 2019
🕓 16:00 
📍 Stadiumi “Tofik Jashari” Shijak

I bëjmë thirrje devollinjve që ndodhen afër Shijakut që të mbështesin ekipin në këtë finale.Bileta kushton 200 lekë (të reja).

NJOFTIM

NJOFTIM

Njoftim per punesim.

Njoftim pune

DRITËRO AGOLLI (1931-2017).

Sot përkujtojmë një nga emrat më të mëdhenj në historinë e letrave shqipe, shkrimtarin e pavdekshëm, gjeniun, fjalë-artin, krenarinë e Devollit dhe “Nderin e Kombit” Shqiptar, të madhin Dritëro Agolli. Sot në dy vjetorin e vdekjes së tij, Shqipërisë i mungon më shumë se kurrë urtësia dhe thellësia e mendimit intelektual të Dritëroit. Letërsia e shkruar prej tij i kapërcen kufijtë e gjuhës e po ashtu të kohës. Madhështia e Dritëroit qëndronte në thjeshtësinë e tij. Ai ishte modest, ashtu siç janë të gjithë njerëzit e mëdhenj. Vepra që ai la pas do të shërbejë për breza të tërë si burim vlerash dhe dijesh poetike. Por një gjë është e sigurt. Sa të rrojë letërsia shqipe do të jetojë edhe vepra e Dritëroit. Për ne je i pavdekshëm krenaria jonë Dritëro!

 

 

Njoftim!
Bashkia Devoll fton banorët të bëhen pjesë e dëgjesës publike që do të mbahet në datë 4 Shkurt, ora 10:00 në sallën e mbledhjeve pranë Bashkisë, me qëllim informimin dhe diskutimin për hartimin e Planit të Përgjithshëm Vendor (PPV).
Dëgjesa Publike është pjesë e procesit të konsultimit për hartimin e këtij plani, duke përfshirë të gjitha palët e interesuara. Gjatë kësaj dëgjese, studioja konsulente e cila po harton PPV-në në bashkëpunim me Bashkinë Devoll, do të prezantojnë fazën e dytë të planit mbi “Strategjinë Territoriale të Bashkisë Devoll”.

 

#BashkohuniEdheJuPërTëShprehurMendiminTuaj#

NJOFTIM!

NJOFTIM!

Ju bëjmë me dije se për shkak të kushteve atmosferike edhe ditën e nesërme datë 11 Janar, procesi mësimor do të pezullohet në të gjitha shkollat dhe kopshtet e territorit të Bashkisë Devoll. Zëvendësimi i orëve do të bëhet në ditët në vijim.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!