“Ndërtimi i Ujësjellësit dhe Sanitete për fshatrat:

Në kuadër të zbatimit të investimit: “Ndërtimi i Ujësjellësit dhe Sanitete për fshatrat: Ponçarë, Braçanj, Dobranj, Ziçisht, Sul, Menkulaz, Gjyrez, Fitore, Koshnicë”, Kryetari i Bashkisë Devoll së bashku me stafin, mirëpritën në një takim përfaqësues të grupit konsultativ Gjerman, AHT Group AG dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit. Qëllimi i takimit ishte diskutimi lidhur me mbështetjen teknike e cila do t’i ofrohet punonjësve të Ujësjellës Kanalizime Devoll, për të mirëmbajtur dhe menaxhuar në mënyrë efiçente sistemin e ri të ujësjellësit. Ky program mbështetës do të ketë një shtrirje kohore prej 3 vitesh dhe pritshmëritë janë të larta për një nga ndërmarrjet e Ujësjellës Kanalizimeve më të suksesshme në Shqipëri.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Ambasada bullgare financon rrugën e Vërnikut.

Projekti Bashkitë për në Evropë, në bashkëpunim me Bashkinë Devoll dhe me pjesëmarrjen e Delegacionit të BE-së në Shqipëri, organizuan sot në sallën e mbledhjeve, takimin me sipërmarrësit e zonës, referuar çështjeve ekonomike dhe pushtetit vendor, me temë “Sfidat e zhvillimit ekonomik në Bashkinë e Devollit”.

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Ditën e sotme, në ambjentet e Bashkisë Devoll, u prezantua projekti i financuar nga qeveria holandeze, prezantuar nga përfaqësues të Organizatës Joqeveritare FLAG. Në takim pati përfaqësues nga Bashkia Devoll dhe nga Komuniteti i gjerë i Devollit. Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi mbi çështjet lokale të sigurisë në Bashkinë Devoll si edhe hartimi i një hartë sociale për t’u njohur më mirë me problematikat kryesore të shoqërisë tonë në ditët e sotme, duke vënë theksin te ato më thelbësoret.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Një premtim i mbajtur për komunitetin e afektuar nga TAP-AG. Rehabilitim i rrugës vendore Bilisht-Vishocicë-kompresor, bashkëpunim i TAP-AG me Bashkinë Devoll. 👏👏👏

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

 

 

 

_Projekti Kopshti Bilisht Devoll

1_Arkitektura_KOPSHTI_BILISHT

2_Konstruksioni i Kopshtit

3_Instalimet e Kopshtit

4_Relacion Teknik Kopshti Bilisht

5_Sp.Tek. Kop_Femijeve Bilisht

6_PREV. + An.Cmimi + Grafik kopshti

7_VNM Kopshti i Femijeve Bilisht

8_Analiza Laboratorike

 

Një investim mjaft i rëndësishëm përfundoi së rikonstruktuari në ambjentet e shkollës 9-vjeçare “Dritëro Agolli”, Bilisht, falë “Shoqatës për Miqësi Bullgaro-Shqiptare” dhe ”Bullgarian Memory Foundation”, që mundësuan këtë investim. Z. Jani Nikolla si përfaqësues i fondacionit, së bashku me Nënkryetarin e Bashkisë Devoll Z.Sokol Hoxha inaguruan kabinetin e ri i cili do të shërbejë si qendër multifunksionale për mësimin e gjuhës bullgare për nxënësit me prejardhje bullgare, njëkohësisht edhe si bibliotekë dhe qendër e gjuhëve të huaja për nxënësit e kësaj shkolle.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

RIKUALIFIKIM URBAN I QENDRËS SË QYTETIT, BILISHT DEVOLL

1-Rraport teknik

2-Specifikime Teknike

3-VMN-Bilisht -Devoll

5-Preventivi Total.xlsx

7-Preventivi Lot 1.xlsx

Analiza te reja nr -1.xlsx

Analiza te reja nr -2.xls

Analiza te reja nr -3-Pajisje.xls