“Ndërtimi i Ujësjellësit dhe Sanitete për fshatrat:

/
Në kuadër të zbatimit të investimit: “Ndërtimi i Ujësjellësit…

PLAMI I PERGJITHSHEM VENDOR . Faza III

/
Vleresim Strategjik Mjedisor
/
Projekti Bashkitë për në Evropë, në bashkëpunim me…
/
Ditën e sotme, në ambjentet e Bashkisë Devoll, u prezantua…
/
      _Projekti Kopshti Bilisht Devoll 1_Arkitektura_KOPSHTI_BILISHT 2_Konstruksioni…
/
Një investim mjaft i rëndësishëm përfundoi së rikonstruktuari…

RIKUALIFIKIM URBAN I QENDRËS SË QYTETIT, BILISHT DEVOLL

/
1-Rraport teknik 2-Specifikime Teknike 3-VMN-Bilisht -Devoll 5-Preventivi…

Nis më 1 mars rikonstruksioni i gjimnazit "Fuat Babani" Bilisht.

/
Nis më 1 mars rikonstruksioni i gjimnazit "Fuat Babani" Bil…

Interviste e Kryebashkiakut Z.Bledjon Nallbati, nje vit pas marrjes se mandatit.

/
Bledjon Nallbati: Pastruam kanalet vaditëse, do të ndërtojmë…

Sherbime

/
Ju bejme me dije se se shpejti do te fillojne punimet per rigjenerimin…