Informacion per Arsimin

Agjencia e Kujdesit Social, Arsimit, Kulturës dhe Sportit, Bashkia Devoll, në bashkëpunim me gjimnazet e Devollit, organizuan aktivitetin “Spartakiada e shkollave të rrethit”, në gjininë futboll për djem, volejboll për vajza, në ambjentet e jashtme të gjimnazit”Fuat Babani”, Bilisht. I urojmë suksese ekipeve fituese 👏🏅🏆

Fotografia e Bashkia Devoll
Fotografia e Bashkia Devoll
Fotografia e Bashkia Devoll

 Informacion per Arsimin per vitin shkollor 2015-2016.