/
Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime, Bashkia Devoll, nën kujdesin…
/
Sektori i Bujqësisë, Ujitjes dhe Kullimit, në bashkëpunim…
/
Me përfundimin e projektit "Rehabilitim dhe mbyllje e fushës…

Me ritme te shpejta po finalizohet perfundimi i projektit “Rigjenerim i hapesirave publike,Lagjia ish/Qilimat”

/
Me ritme te shpejta po finalizohet perfundimi i projektit “Rigjenerim…
/
Qyteti i Bilishtit po përjeton prej muajsh zbatimin e disa projekteve…